top of page
what%E2%80%99s%20going%20on%20here_edite

                                               Affärsrådgivning                                             

Som Diplomerad Affärsrådgivare hjälper jag dig att ta nästa steg i din karriär eller ditt företag.

 

Jag hjälper dig som företagare att vårda ditt företags varumärke , bygga team och behålla dina medarbetare istället för att de går vidare till era konkurrenter.

Nu under covid-19 erbjuder jag digitala möten via skype, zoom, teams eller Whatsapp som du väljer.

 

Välkommen att boka ett möte, en möjlighet till förändring.

Rådgivning för företagare

Jag hjälper dig som företagare att vårda ditt företags varumärke , bygga team och behålla dina medarbetare istället för att de går vidare till era konkurrenter.

Som arbetsgivare behöver du arbeta aktivt med att attrahera, rekrytera, motivera och behålla personal - de behöver arbeta med sitt arbetsgivarvarumärke för att inte lockas av erbjudanden från andra arbetsgivare.

Boka

Rådgivning för medarbetare

För att en medarbetare ska trivas är det viktigt att de hela tiden utvecklas i sina roller, kompetens och personligt. Rådgivningen utgår alltid utifrån medarbetaren själv, att få möjligheten att bolla tankar och idéer med en utomstående gör att de vågar öppna sig på ett annan sätt vilket kan öka både motivation och produktiviteten samt att det kan i tid minska stress och förebygga utbrändhet. Samt att du som ledare får en nöjd medarbetare och risken minskas för att de ska lockas av konkurrerande
erbjudanden.

Boka

Rådgivning vid rekrytering

Att rekrytera är så viktigt då det gäller att få in rätt person med rätt kompetens och personlighet.

Hur vill du bygga ditt team så att ditt företag och din personal skall utvecklas tillsammans?

Hur ska nästa medarbetare komplettera den kompetens och de roller som redan idag finns i företaget? För att bygga framgångsrika team är det viktigt med rätt förutsättningar, rätt förmåga samt rätt attityd.

Vi hjälper er att få svar på frågorna, ta fram processer, kravprofiler som är anpassade efter era behov.

Boka

Starta Eget

Har du en dröm om att starta eget företag? Har du en affärsidé som du länge gått och funderat på? Du är inte ensam som drömmer om det.

Vi hjälper dig med hela processen och tar fram de de saker du bör tänka på när du funderar på att starta ett eget företag – från första idéstadiet till ditt första uppdrag med en betalande kund.

Boka

Kommer Snart!

Här kommer snart en ny typ av rådgivning att publiseras!

bottom of page